Szállítási feltételek

Rendelés
Érvényes rendelést Ön regisztráció után - a szállítási és számlázási adatainak megadásával - e-mailben tehet. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarában elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot.

A regisztrációval Ön elfogadja szállítási feltételeinket.

Szállítási feltételeink
Az eremmuveszet.hu numizmatikai webáruházat működtetője, mint Eladó mindent megtesz azért, hogy a tétel állapotáról, eredetiségéről 100%-os tájékoztatást adjon az ügyfelei részére. A fotók minden esetben az aktuális eladó termékről készülnek, amennyiben nem, ezt külön jelezzük "mintadarab" megjelöléssel. Ha a megrendelt tételt mégsem tudjuk küldeni, a helyettesítő termékről a megrendelővel e-mailben egyeztetünk.

A honlapon közölt árak bruttó fogyasztói árak, azaz tartalmazzák az ÁFÁ-t és magyar forintban (HUF) vannak megadva. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Új terméknél eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!

Internetes megrendelése során minden megrendelőnk élhet 8 munkanapon belül a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogával. A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. A Vevő elállási jogát a fentiekben meghatározott határidőn belül az Eladóhoz eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Indoklás nélküli elállás esetén a Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru kiszállításával és visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ha a Vevő indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja a terméket visszaszolgáltatni, a Vevő által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő harminc napon belül visszatéríti a Vevőnek.
Amennyiben a Vevő eláll a szerződéstől, a terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia. Ha a Vevő a visszaküldött küldeményhez nem mellékel minden, eredetileg a Vevő részére átadott tételt, az Eladó fenntartja magának a jogot arra, hogy a hiányzó tételekért díjat számítson fel a Vevőnek. A megrendelés lemondását a vevő köteles írásos formában jelezni a "kapcsolat" menüpontban megadott email címen keresztül.

A honlap üzemeltetője igyekszik az eladásra kínált termékek listáját naprakészen tartani, de a Vevő megrendelésének teljesítését csak a visszaigazolásunk feladásával vállaljuk.

Amennyiben Vevő az internetes rendelését 14 naptári napon belül nem fizeti ki, eladó fenntartja magának a jogot az ügylettől való elállásra.

A honlap üzemeltetője általában fenntartja magának a jogot az elállásra és árváltoztatásra, bármely a honlapon eladásra kínált termékre vonatkozóan. Ebből fakadó kártérítési igényeknek nincs jogosultsága.

A honlapon található termékek egy részét kizárólag a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal engedélyével lehet az ország területéről kivinni. Azokat a kulturális javakat, melyek: a - jogszabály szerint - levéltári iratanyagnak, maradandó értéku magániratnak vagy irategyüttesnek minosülnek, továbbá 50 évnél régebbiek, a muzeális intézmények és levéltárak nyilvántartásában szerepelnek, a könyvtárakban muzeális dokumentumként őrzik, védetté lettek nyilvánítva. Háromszáz évnél régebbi tárgyak egyáltalán nem vihetők ki az országból. Kulturális javak körébe tartozik: az élettelen és élő természet keletkezésének, fejlodésének, az emberiség, a magyar nemzet, Magyarország történelmének kiemelkedo és jellemzo tárgyi, képi, hangrögzített, írásos emlékei és egyéb bizonyítékai, valamint a muvészeti alkotások.
A kulturális javakra kiadott kiviteli engedély nem mentesít az esetleg más jogszabályokban előírt engedélyezési eljárások alól. Ezen engedélyek beszerzése a Vevő feladata és felelőssége. Ez okból kifolyólag külföldre nem teljesítünk postai megrendeléseket.

Garancia

A honlapra felkerülő tárgyakat becsüs végzettségű, több évtizedes numizmatikai tapasztalattal rendelkező szakértő véleményezi. Ezért további 15 napos visszatérítési garanciát vállalunk, amennyiben Vevő a megrendelt tételt nem találja eredetinek, vagy véleménye szerint nem a leírásban szereplő meghatározás, tartásfok szerinti tárgyat kapta meg.

A szállításokból eredő sérülésekért, postai eltűnésért felelőséget nem tudunk vállalni, viszont maximálisan segítjük a Vevőt kárigényének érvényesítésében a vétkes harmadik féllel szemben.

Átvétel
Személyes átvétel.
A megrendelt tételek átvehetők személyesen, cím: 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 12., előre egyeztetett időpontban.  Használtcikk esetében a tárgyak a megtekintett állapotban kerülnek eladásra, így a tartásfokra vonatkozóan utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni. Az eredetiség garancia természetesen ezen esetben is érvényes.

A fizetési feltételek be nem tartása esetén fenntartjuk magunknak a jogot az eladástól való elállásra.


Vissza


Nyitvatartás

Személyes találkozóra csak előzetes időpont egyeztetése után van lehetőség, Budapesten, a Belváros szívében!

Gyűjteményem fejlesztéséhez készpénzért vásárolok !

Akár teljes gyűjtemények, hagyatékok átvétele is!