A weboldal működése

Az Éremművészet webkatalógus működése

Az áruház kezelése
Az eremmuveszet.hu numizmatikai webkatalógust olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. A katalógus funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés
Az webkatalógusban Ön regisztráció és rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. Amennyiben a termékeket megvásárolná, úgy azok a regisztráció után kosarában jelennek meg és a kosár tartalmáról munkatársunkat e-mailben értesítheti a rendelés elküldésével.

  A katalógusban árral szereplő, de pillanatnyilag nem elérhető termékeket a "Nincsen raktáron" ikonnal jelezzük, erre a termékkörre előjegyzést tudunk felvenni, a termék beérkezése után értesítőt küldünk Önnek.

A különlegességeket a "Tegyen ajánlatot" ikonnal jelöltük ár megadása nélkül. Ez utóbbiak esetében az ár az eladó és a vevő további megegyezésén múlik, azaz Ön a tárgy ritkaságához, szépségéhez méltó árajánlat megtétele után válhat boldog tulajdonossá. Ezen kategóriában is lehetséges a "Nincsen raktáron" esete: ha tudjuk, az Ön által ajánlott áron beszerezzük Önnek az adott terméket.

A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon pedig termékkiajánlókkal segítjük a téjkozódást. A főoldal alsó részén egy folyamatosan változó animáció válogat termékeinkből, amelyekre kattintva Ön bármikor a kért termék részletes adatlapjára juthat.

Keresés
A termékek keresését egy részletes kereső segíti, ahol akár tematikák, ábrázolások, az éremművészek neve, az érem anyaga vagy mérete szerint is válogathat. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már több fénykép és leírás is található. A fotó felett láthatja az árat, illetve a lap alján teheti kosarába a terméket. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Rendelés
Érvényes rendelést Ön regisztráció után - a szállítási és számlázási adatainak megadásával -e-mailben adhat. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. A regisztrációval Ön elfogadja szállítási feltételeinket.


Vissza


Nyitvatartás

Személyes találkozóra csak előzetes időpont egyeztetése után van lehetőség, Budapesten, a Belváros szívében!

Gyűjteményem fejlesztéséhez készpénzért vásárolok !

Akár teljes gyűjtemények, hagyatékok átvétele is!